Com col·laborar i participar

Formes de col·laborar:

1. Subhasta

 

Hi haurà dues modalitats de subhasta: online o presencial

 

1.1 Subhasta Online:

Per a participar a la subhasta online podreu veure l’exposició de les obres en el catàleg o bé a l’apartat ‘Obres’ de la web.

Un cop tingueu clar per quina obra voleu fer una oferta, heu de dirigir-vos a l’obra en qüestió i clicar a sobre. Hi trobareu el preu de sortida a partir del qual podreu fer la vostra licitació. Sota de l’obra podreu veure un formulari on podreu proposar un preu i omplir les vostres dades al formulari que s’enviaran automàticament. Després d’aquest procediment la vostra licitació ja quedarà registrada.

Totes les obres seran subhastades el dia de la subhasta presencial. En els casos de les obres que ja hagin rebut ofertes a la subhasta online, el subhaster pujarà el preu de sortida a l’últim preu rebut online i es començarà la subhasta a partir d’aquest preu.

Normes:

  • Després d’una licitació online pot ser que la mateixa obra rebi una nova oferta. En aquest cas, la persona no serà avisada per l’entitat organitzadora de l’augment de preu. Si esteu interessats en saber com està l’estat de la licitació del lot pel que heu fet una oferta us podeu posar en contacte amb l’entitat

  • Si hi ha dues licitacions pel mateix preu i obra, serà atorgada al primer que ha fet l’oferta

  • En cas de que les obres licitades en la subhasta online no hagin rebut ofertes en la subhasta presencial, l’entitat organitzadora es posarà en contacte amb la persona que hagi fet la millor oferta a la subhasta online.

 

 1.2 Subhasta presencial:

En la subhasta presencial podreu participar lliurement a la subhasta. Els assistents només hauran d’omplir una fitxa (que se’ls hi serà proporcionada al arribar) on constaran les seves dades i número adjudicat identificatiu per a la subhasta.

 

2. Donacions

 

A través de la pàgina web podreu fer diferents aportacions i donacions per a col·laborar en els projectes d’investigació esmentats:

    • Es podrà descarregar i imprimir el catàleg a canvi d’una donació: (Import mínim: 8€)