Literatura

Llibres de Miguel Ángel Revilla

Adjudicat
Miguel Angel Revilla Libros
Miguel Ángel Revilla
Preu de sortida:
Cada uno 19,90 €
Lot:
62, 62.1, 62.2

Títol del llibre: La Jungla de los listos. (LOT 62)

Un relat que denuncia i analitza els casos de corrupció i mala pràctica política més rellevants dels últims temps. Miguel Ángel Revilla combina com a pocs el sentit de l’humor i la lucidesa, dues qualitats que aplica a l’anàlisi de la realitat per denunciar sense embuts els abusos d’una classe privilegiada que ha tret profit de l’esforç de tots per augmentar el seu patrimoni,  ocupar o posseir càrrecs de responsabilitat des dels quals perpetuar-se en l’engany i l’abús sistemàtics.

 

Títol llibre: Nadie es más que nadie. (LOT 62.1)


El noi llest que en els anys cinquanta pasturava ovelles en els vessants de Peña Llaura es convertiria en 2003 en president de Cantàbria. Aquesta és la seva història. I ens l’explica amb aquest estil únic que l’ha fet popular i volgut, amb sentit de l’ humor i naturalitat. Miguel Ángel Revilla ens dibuixa una Espanya de penúria i esforç que ja no existeix. I relata amb vivesa com, amb tenacitat, animat per l’amor a la terra que el va veure néixer, va aconseguir les més altes responsabilitats. La semblança que traça en aquestes pàgines de personalitats com el rei Juan Carlos, José María Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero o Emilio Botí fuig del convencional i ens descobreix la cara més humana i terrenal del poder. Però Revilla descriu també, de forma hilarant de vegades, les seves relacions amb els taxistes, les seves «ficades de pota» en les noces del Príncep Felipe, la seva col·laboració amb Andreu Buenafuente? Quan aborda els temes que més preocupen, no es mossega la llengua: fustiga amb duresa als «llests» que han provocat la crisi econòmica i denúncia amb cruesa i sense reserves a els qui han enfangat una activitat tan noble i vocacional com la política. Pocs dirigents, i menys encara en actiu, s’han atrevit a un exercici de sinceritat com el que s’explica en aquestes pàgines. Pocs són els que tenen l’espurna i l’habilitat narradora de Miguel Ángel Revilla.

 

Títol llibre: Este país merece la pena. (LOT 62.2)

De la mà de Miguel Ángel Revilla, un dels polítics i personatges públics més admirats i reconeguts del moment, recorrem Espanya a la recerca d’històries singulars de gent normal que mereix la pena de debò. Revilla, en un llibre únic i emocionant, ens presentarà alguns casos que ens commouran, com per exemple el d’una nena de Cantàbria amb una malaltia degenerativa o el d’un xaval de León que pateix l’anomenada síndrome dels ossos de cristall i la màxima il·lusió del qual en la vida és conèixer als jugadors de l’Ademar León d’handbol. Descobrirem que aquest és un país que mereix la pena amb el Miguel Ángel Revilla més humà i compromès. REVILLA ARRASA EN TOT EL QUE FA. Miguel Ángel Revilla

 

 

Temàtica: Opinió. Editorial S.L.U. Espasa Libros.

Mesures: 15cm x 23cm

 

Següent obra »

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.